• Besplatna dostava za narudžbe iznad 50€

Sloboda kuhanja, onako kako želite

Odgovarajući uređaj za svačiji ukus

Indukcija

Brzo i energetski učinkovito: Prilikom kuhanja na indukciji na dnu posude razvija se toplina, pri čemu se automatski prepoznaje veličina posude. Gotovo da nema gubitka energije. Područja oko  zona za kuhanje ostaju relativno hladna i stoga je kuhanje s indukcijom posebno sigurno. Jedinstvena nije samo fleksibilnost, već i brzina PowerFlex zona za kuhanje. Zbog svojih mnogobrojnih prednosti, indukcija se davno etablirala u profesionalnim kuhinjama.

Plin

Plin je primarna energija. To je vrsta energije koja dolazi iz prirode i ne prolazi kroz procese pretvorbe prije korištenja. Zbog toga je kuhanje na plin vrlo ekološko.

Indukcijski wok

Profesionalna klasa: Miele wok tava je formom i funkcijom savršeno usklađena, točno liježe u specijalno udubljenje na ploči za kuhanje. Toplina se tako optimalno raspoređuje i rezultat je savršen. Pritom inteligentni sustav ControlInduc® sprječava pregrijavanje ulja i masti. Miele indukcijski wok osim toga nudi praktične posebne funkcije, kao primjerice Booster tehnologiju.

Tepan Yaki

Moderna japanska tradicija kuhanja: Tepan kuhanje smatra se kulinarskim doživljajem moderne kuhinje. Jela se pritom pripremaju direktno na vrućoj ploči od plemenitog čelika. Indukcijom zagrijan Miele TepanYaki ima dvije zone koje se mogu odvojeno koristiti: Tako istovremeno možete pripremiti odnosno održavati toplinu više jela na različitim temperaturama.

Stolne nape

Kuhanje bez neugodnih para i mirisa je moguće zahvaljujući Miele ugradbenoj stolnoj napi. Postavljanjem Miele ugradbene stolne nape u sredinu između dva SmartLine elementa omogućeno je usisavanje para točno na mjestu gdje nastaju. Također je moguće postavljanje stolne ugradbene nape pokraj plinskih elemenata. U tom slučaju magnetski pokrovi služe za zaštitu plamena.

Oprema ovisi o modelu. Slika(e) primjerno, na objašnjenje

    • Zadržavamo pravo na tehničke promjene. Ne preuzimamo odgovornost za točnost danih informacija.