- Besplatna dostava za narudžbe iznad 75€
- Početna stranica
- ContentHub Topic
Jelo na pari sadrži više hranjivih tvari
Plus za Vaše zdravlje
Znanstvenici renomiranog Sveučilišta Gießen i Koblenz/Landau potvrdili su svojim istraživanjima prednosti parne pećnice u usporedbi s konvencionalnim metodama pripreme – ovakav način pripreme jamči više hranjivih tvari u Vašem jelu.
Niti jedan drugi vitamin ne djeluje na vitalne funkcije kao Vitamin C, koji između ostalog pridonosi povećanju imuniteta Vašeg organizma. Pripremite povrće s Miele parnom pećnicom kako bi sačuvali veći dio vitamina – u usporedbi s konvencionalnim kuhanjem u vodi: paprika iz parne pećnice sadrži 25 % više vitamina C, a brokula čak 50 % više.
Ako se voće i povrće konzumiraju u sirovom stanju, tijelo dobiva najviše vitamina i mineralnih tvari. S Miele parnom pećnicom možete toplinski obraditi Vaše namirnice i dalje očuvati hranjive tvari – paprika pripremljena u parnoj pećnici ima jednaku količinu hranjivih tvari kako i sirova paprika. Usporedba: paprika kuhana u vodi ima 45 % manje hranjivih tvari.
Izgled, miris, okus i konzistencija: četiri kriterija mjerodavna za kvalitetu okusa svih jela. U laboratorijskim ispitivanjima navedeni kriteriji ocjenjivali su se sa znanstvenim sustavom bodovanja, s jedinstvenim rezultatom: priprema na paru je najukusniji i najzdraviji način pripremanja namirnica, neovisno o tome koriste li se svježe ili zamrznute namirnice. Čak i riba, pripremljena na paru, zadržava svoju strukturu, izgled i neprepoznatljiv okus – uvjerljiv znak za osjetnu superiornost naših parnih pećnica.
Oprema ovisi o modelu. Slika(e) primjerno, na objašnjenje
- Zadržavamo pravo na tehničke promjene. Ne preuzimamo odgovornost za točnost danih informacija.