PretragaTraženje trgovca
Podrška za VašPećnice

Kako koristim AirFry? (H 2xxx)

Kako koristim AirFry? (H 2xxx)

Nježna obrada namirnica pogoduje Vašem zdravlju.

Pecite namirnice poput kolača, pizze, pomfrita i slično samo dok ne poprime zlatnožutu boju, a ne do tamno smeđe boje.

  • Namirnice koje ne kapaju, poput primjerice pomfrita:
    Koristite perforirani Gourmet lim za pečenje i AirFry (ako postoji). Zahvaljujući finim perforacijama Gourmet lima za pečenje i AirFry, namirnice su zapečene i hrskave sa svih strana. Možete koristiti i univerzalni lim.

  • Namirnice koje kapaju, primjerice pileći bataci:
    Univerzalni lim koristite s položenom rešetkom ili limom za roštilj i pečenje (ukoliko postoji). Lim za roštilj i pečenje štiti sok od pečenja mesa od zagorijevanja, kako bi se mogao dalje upotrijebiti. Rešetku ili lim za roštilj i pečenje premažite uljem te položite namirnice.

  • Namirnice u kalupima za pečenje:
    Namirnice u kalupima za pečenje uvijek stavljajte na sredinu rešetke.

Pribor za svoju pećnicu možete naručiti u Miele Shop/Područje Pribor za „Pećnice“ ili u specijaliziranoj trgovini.

  • Zamrznute namirnice ne odmrzavajte.

  • Ravnomjerno i po mogućnosti u jednom sloju rasporedite namirnice na perforirani Gourmet lim za pečenje i AirFry ili na lim za pečenje i roštilj.

  • Stavite namirnice u prostor za pripremu jela, koji niste prethodno zagrijali. Ako Vam rezultat pripreme nije dovoljno hrskav, sljedeći put možete prethodno zagrijati prostor za pripremu.

  • Pripremajte samo na jednoj razini. Kada pripremate jelo na nekoliko razina, vlaga u pećnici postaje previsoka i namirnice ne postaju hrskave.

  • Namirnice načelno umetnite na razinu 2. Ako želite više zapeći odozgo, sljedeći put možete koristiti i razinu višu od razine 2.

  • Odaberite način rada AirFry  (pećnice H 2xxx ), pogledajte članak „Wie kann ich AirFry am Backofen auswählen? (H 2xxx)“.

  • Svoj odabir potvrdite s OK.

  • Prikazuje se preporučena temperatura (190°C). Preporučenu temperaturu možete promijeniti u rasponu od 30–250°C.
    Promijenite preporučenu temperaturu sukladno podacima u receptu ili tablici za pečenje aktualni Uputa za uporabu.
    Kod duboko zamrznutih proizvoda/gotovih proizvoda pročitajte upute proizvođača koje se nalaze na pakiranju. Od temperatura navedenih na pakiranju odaberite onu nižu.

  • Namirnicu, primjerice krumpiriće, po mogućnosti okrenite nakon polovice vremena pripreme. Kao podsjetnik podesite podsjetnik minuta.

  • Na kraju pripreme provjerite jesu li za Vas namirnice dovoljno hrskave i zapečene.

Dodatne informacije o tome pronaći ćete u Uputama za uporabu.

Tražilica uputa za upotrebu

Tražilica uputa za upotrebu

Ovdje ćete pronaći upute za upotrebu svojih Miele uređaja
Pronađite svoje upute za upotrebu
Rezervirajte termin tehničara

Rezervirajte termin tehničara

Rado ćemo prihvatiti Vašu rezervaciju popravka online ili telefonom
Planirajte dolazak tehničara
Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Posjetite našu stranicu za kontakt kako biste vidjeli različite načine na koje možete stupiti u kontakt s nama.
Kontaktirajte nas