Podešena je previsoka temperatura.
Temperaturu smanjite za 10–20°C.
Namirnica je dolje suviše svijetla ili gore suviše tamna.
Temperaturu smanjite za 10–20°C.
Molimo koristite onu razinu umetanja koja je sukladno tablici pripreme najprikladnija za namirnicu i način rada. Tablicu pripreme naći ćete u knjižici „Napomene za uporabu“ ili u uputama za upotrebu.
Molimo kod ovog problema nemojte više koristiti funkciju Booster/Brzo zagrijavanje. Na taj način postižete slabije tamnjenje odozgo, posebno kod osjetljivih sitnih peciva kao što su kolačići.
Molimo pećnicu prethodno zagrijte. To je posebna prednost za namirnice koje se teško peku odozdo.
Molimo ne koristite bijele kalupe ili svijetle keramičke kalupe, jer takvi kalupi odbijaju toplinu.
Posebice za namirnice koje se odozdo teško peku molimo koristite po mogućnosti način rada „Intenzivno pečenje“.