Korišten je neprikladan način rada.
Kod ovakve problematike bilo bi bolje da koristite način rada „Gornji/donji grijač“, jer se pritom prenosi manje zraka iz prostora za pripremu.
Namirnica je sviše suha.
Kod ovakve problematike bilo bi bolje da koristite način rada „Gornji/donji grijač“, jer se pritom prenosi manje zraka iz prostora za pripremu.
Temperaturu povisite za 10–20°C.
Ako Vaša pećnica podržava funkciju Crisp function (smanjenje vlažnosti), uključite funkciju Crisp function.
Koristite način rada „Vrući zrak plus“, jer se pritom prenosi više zraka iz prostora za pripremu.
Temperaturu smanjite za 10–20°C.
Kod pripreme vlažnih namirnica (primjerice zamrznutih krumpirića) pročitajte upute na pakiranju i češće okrećite namirnicu, kako bi se manjila vlažnost u prostoru za pripremu.
Kada je namirnica puno ili su jako vlažne otvorite vrata uređaja do 2 do 3 puta.